De Food Train gaat rijden in Delft en Alkmaar. In Alkmaar stopt de Food Train op 20-1-2022, 17-2-2022, 17-3-2022 en 14-4-2022.

Wat houdt de Food Train in?

Food Train

Met de Food Train gaat hogeschool Inholland het land in met informatieve lezingen over voedsel, voeding, gezondheid en geluk. De Food Train in Noord-Holland bestaat uit 4 lezingen, elke avond over een ander food-thema.

  • 20-01-2022: Food for Happy Ageing - Lector Health & Food Feike van der Leij, met speciale aandacht voor Ondervoeding bij ouderen
  • 17-02-2022: Feeding & Greening Megacities - Lector Integrale Voedsel- en productieketens Woody Maijers
  • 17-03-2022: Food Safety/ Kwaliteit - Docenten Food Commerce & Technology
  • 14-4-2022: Kracht van Smaak - Docenten Food Commerce & Technology

Train je kennis over food!

De lezingen zijn voor iedereen die interesse heeft in één van deze thema’s. Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. beperkte capaciteit. Aanmelden kan via deze link 

Waar?
De lezingen worden gehouden van 19.00-21.00 in het Clusius College Alkmaar (ruimte 0.12), Drechterwaard 10, 1824 EX Alkmaar.

Samenwerking

NHFood is gericht op kennisdeling en talentontwikkeling. Het biedt bedrijven een unieke mogelijkheid om samen met onderwijsinstellingen en kennisinstituten te werken aan agrifood-gerelateerde innovaties. Met innovatieve projecten binnen netwerken zoals de Food Innovation Community Amsterdam (FICA) maken we het onderwijs actueel en benutten we de creatieve talenten van studenten optimaal. 

Logo's Food Train
We gaan uit van een fysiek event mits de coronamaatregelen anders uitwijzen. Wij hopen op uw begrip als het tijdens deze coronaperiode anders verloopt.

Meer nieuws

POP3 project precisietechnologie pootaardappelen sluit af met prototype en veelbelovend resultaat

Aardappelteler Henk Geerligs blikt met onderzoekers terug op project en eindresultaat.

POP3 investeringsregelingen voor groen economisch herstel

Op de valreep van het nieuwe jaar hebben we in het kader van POP3 nog een paar mooie...
FICA studenten

Van bananenbrood gemaakt van schillen tot een eetbare parfum

Ook dit jaar brengen studenten Food Commerce & Technologyweer een grote diversiteit aan...